Vi är glada att kunna välkomna dig till vår e-handelsplattform! På Klunka.se sätter vi våra kunder i fokus och strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Vi vill också försäkra dig om att vi tar din integritet på största allvar och följer de stränga riktlinjerna i GDPR (Dataskyddsförordningen).

Ditt Integritetsskydd

Din integritet är av högsta vikt för oss. Vi samlar endast in personuppgifter som är nödvändiga för att kunna erbjuda dig våra tjänster och uppgradera vår kundupplevelse. Detta inkluderar information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Vi använder denna information för att behandla din beställning, skicka aviseringar om leveranser, kontakta dig om det skulle behövas och optimera vår webbplats.

Säker Betalning

När du handlar hos oss kan du vara säker på att din betalningsinformation skyddas. Vi använder säkra betalnings portaler och krypteringar för att garantera att dina transaktioner är trygga hos oss.

Digital Analys

För att förbättra din upplevelse på vår webbplats och förstå hur våra kunder interagerar med den, använder vi spårningsverktyg som Hotjar och Google Analytics. Dessa analysverktyg ger oss anonymiserad data om besökarens beteende, som till exempel sidvisningar, musrörelser och tid spenderad på webbplatsen. Vi använder denna information för att optimera vår webbplats och säkerställa att din köpresa är så friktionsfri som möjligt. Spårningen sker via cookies och godkänns direkt i webbläsaren.

Mavrick Energy AB

Klunka.se är en gren inom företaget Mavrick Energy AB, Org. nummer (559424-3924).

Kontaktinformation och adress till Mavrick Energy AB:
Mail: jesper.lindberg@mavrick.se
Telefonnummer: +46-70 437 93 41
Adress: Skiftesvägen 5, 179 96 Svartsjö

Kontakta Oss

Om du har några frågor om vår integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller andra frågor, är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Tack för att du väljer Klunka.se för att släcka din törst. Vi ser fram emot att leverera dig en fantastisk e-handelsupplevelse!

Med vänliga hälsningar,

Klunka.se