Välkommen till Klunka! Vi strävar efter att erbjuda dig en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Nedan finner du vår returpolicy som beskriver de villkor och förfaranden som gäller för att skicka tillbaka produkter eller avbryta ditt köp hos oss. Du hittar också information angående leveranser.

Tid från betalning till leverans.

Det tar oss normalt mellan 1-3 arbetsdagar att paketera och skicka en order. När väl ordern är skickad är det våra leveranspartners jobb att leverera den till din utsatta plats. Läs mer om våra leveranspartners under rubriken “Leveranspartners:”

Out of Stock-Varor:

Om en vara av någon anledning inte finns i lager efter din beställning, kommer vi att kontakta dig via e-post för att hitta en gemensam lösning. Om vi inte får svar från dig inom 12 timmar efter vårt första kontaktförsök, kommer vi att skicka ut din leverans exklusive den saknade produkten.

Leveranspartners:

Vi använder Postnord som vår primära leveranspartner. För ytterligare leveransinformation, vänligen besök deras officiella webbplats.

Avbryt order:

Om du vill avbryta ditt köp måste du kontakta vår kundtjänst inom 12 timmar efter att du har genomfört din beställning. Det är kostnadsfritt att avbryta en beställning på detta viset och dina pengar kommer returneras till dig inom 3-5 arbetsdagar.

Returperiod:

Du har möjlighet att returnera en order upp till 14 dagar efter genomförd beställning IFALL alla produkter från beställningen är orörda och i returen. Ifall en retur anländer till oss och inte uppfyller dessa krav kommer vi kontakta dig som returnerare angående situationen och sedan återbetala pengarna för de produkter som är intakta inom 3-5 arbetsdagar efter att returen anlänt till oss.

Returavgift:

Vid returer eller om du inte lyckas att hämta upp din leverans debiteras en avgift på 100 kr. Denna avgift täcker hanteringskostnader och returfrakt.

Process för retur och reklamation:

Om du önskar returnera eller reklamera en leverans av någon anledning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att assistera dig med returprocessen och ge dig nödvändig vägledning.

Vi tackar för ditt förtroende att handla hos oss på Klunka.se. Vi och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Vid eventuella frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vänligen observera att denna returpolicy kan uppdateras och ändras över tid. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar vår policy för eventuella ändringar.

Tack för att du handlar hos Klunka.se!